Πληροφορίες για το myLemnos.gr

Χάρης Τρουβάς
Web Designer
   Όταν ολοκλήρωσα το myLemnos.gr και βγήκε για πρώτη φορά στο Internet, το ημερολόγιο έδειχνε 2007! Τότε, ήταν ίσως το μόνο ή από τα λίγα sites που αναφέρονταν στο νησί με τόσο πλούσιο περιεχόμενο (κείμενα και φωτογραφίες).

   Όμως τα χρόνια πέρασαν και είμαστε στα μέσα του 2012. Η πληροφορική και η τεχνολογία εξελίχθηκαν, καθώς και η γνώση των ανθρώπων για το Internet. Έτσι, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα το myLemnos.gr να αναβαθμιστεί και να εξελιχθεί με την σειρά του. Με αρκετή δουλειά, αλλά και αγάπη για το νησί μας, έφτιαξα αυτό που βλέπετε. Προσπαθησα να κάνω το myLemnos.gr σύγχρονο (προσθέτοντας δυναμικό χάρτη της Λήμνου Google Maps, Καιρό, Photo Galleries, Social networking) αλλά ταυτόχρονα και απλό για την ευκολία της περιήγησης.

   Εύχομαι ο επισκέπτης του web site να γνωρίσει την Λήμνο και ν' αναγνωρίσει την μοναδικότητα του τόπου! Σκοπός μου είναι να παρουσιάσω όσο καλύτερα μπορώ το νησί μας και να προσφέρω κάθε δυνατή πληροφόρηση στον υποψήφιο παραθεριστή της Λήμνου (όμορφες παραλίες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες).

  Το web site θα ανανεώνεται αρκετά συχνά, ώστε κάθε φορά που θα το επισκέπτεστε να είναι πιο λειτουργικό, όμορφο, περιεκτικό!
Ευχαριστώ θερμά για τις φωτογραφίες τους από το flickr:

Sotiris Michalelis
Christina Cholidou
Paul Hallford
Μάχη Τσουλουχά
Gkriniaris
Elisa Triolo